Box blog

Posao u restoranu Novi Sad

Posao u restoranu Novi Sad

Posao u restoranu Novi Sad spada u najtraženije poslove kod studenata i mladih koji su željni iskustva, prakse, primarne i dodatne zarade.

Poslovi u restoranu obuhvataju raziličite pozicije kao što su šanker, konobar, kuvar, pomoćni kuvar, menadžer i higijeničar.

Poslovi u restoranu aktivni su tokom cele godine, pa samim tim poslovi su dostupni skoro svakodnevno.

BOX Poslovi povezuju kompanije sa mladima koji su u potrazi za stalnim ili privremenim zaposlenjem.

Pružamo ti priliku da stekneš praktično radno iskustvo.

Od kandidata se očekuje: profesionalnost, timski rad, komunikativnost sa kolegama i potrošačima, fleksibilnost i osmeh.

Koje pozicije podrazumeva posao u restoranu Novi Sad?

Posao konobara Novi Sad – podrazumeva rad u restoranu i usluživanje gostiju pripremljenim napicima ili hranom. Konobar je zadužen da ljubazno dočeka, usluži i isprati goste. Posao konobara je da gostima bude na raspolaganju tokom boravka i da održava higijenu restorana.

Posao šankera Novi Sad – podrazumeva pripremu napitaka koje gosti u restoranu naruče. Šanker priprema kafu i koktele i toči različite vrste pića. Zadužen je da pripremljene porudžbine postavi na mesto odakle ih preuzima konobar i servira gostima.

Posao kuvara Novi Sad –  podrazumeva rad u kuhinji restorana. Kuvar je zadužen da po porudžbinama gostiju priprema željenu hranu. Obaveze kuvara u restoranu su da pripremi sve sastojke po recepturi, ali i da napravi spisak neophodnih namirnica za obroke u objektu.

Posao pomoćnog kuvara Novi Sad – podrazumeva rad u kuhinji restorana. Pomoćni kuvar zadužen je da priprema potrebne namirnice za primpremu jela. Posao pomoćnog kuvara je da poštuje rokove i naloge nadređenih u kuhinji.

Posao menadžera restorana Novi Sad – podrazumeva efikasno rukovođenje timom, raspored, nagrađivanje i obuku zaposlenih, kao i kontinuirani napredak. Posao menadžera restorana je da vodi brigu o sprovođenju standarda kvaliteta, razvoj ponude u skladu sa tržišnim zahtevima, brigu o celokupnoj usluzi i održavanju dobre reputacije restorana. Menadžer restorana treba pre svega da bude domaćin koji će komunicirati sa gostima i čini sve da se oni osećaju prijatno.

Koliko može da se zaradi od posla u restoranu Novi Sad?

Zarada od poslova u restoranu zavisi od pozicije i dogovora sa poslodavcima. Može biti na dnevnom, nedeljnom ili mesečnom nivou. Plata konobara, šankera, kuvara, menadžera i drugih pozicija u restoranu uglavnom iznosi više od minimalca.

Ovo je još jedan pokazatelj zbog čega su mladi zainteresovani za posao u restoranu Novi Sad.

Bakšiš za ljubazne radnike u restoranu, česta su pojava u ovoj branši, što je svakako dodatni benefit ovakvih pozicija.

Prethodno iskustvo potrebno ili ne?

Za posao u restoranu u većini slučajeva nije potrebno prethodno radno iskustvo, za sam početak dovoljan je pozitivan stav i dobra volja za učenjem i radom.

Nije potrebno da prethodno poznaješ asortiman restorana. Ovo je razlog što su studentima i mladima ove pozicije omiljene za rad. Posao u restoranu Novi Sad pomaže ti da unaprediš svoje veštine komunikacije, ali i da naučiš kako se pripremaju različite vrste hrane i pića.

Benefiti ovih poslova su mnogobrojni. Umrežavanje sa ljudima sa kojima ćeš verovatno ostvariti kontakte i nakon posla su sjajna prilika za napredovanje i razvoj. Iskustvo stečeno u restoranu možeš da primeniš i kod kuće u svom šanku ili kuhinji. Priprema različitih vrsta jela, kafa i pića tvojim prijateljima će biti sjajno. Takvo znanje se ne meri novcem i ostaje za ceo život.

Kako se traži posao u restoranu Novi Sad?

Naša studentsko omladinska zadruga BOX Poslovi svakodnevno otvara nove pozicije za poslove u restoranu u Novom Sadu. Posao konobara, posao kuvara, posao pomoćnog kuvara, posao menadžera restorana ili posao šankera nalaze se među najtraženijim studentskim poslovima i zbog toga su mesta za rad u ovoj oblasti redovno otvorena na našem SAJTU.

Ako smatraš da je neka od ovih pozicija dobra za tebe možeš se prijaviti popunjavanjem formulara ispod svakog oglasa koji ti se dopada.

Prijavu ćemo proslediti poslodavcu i ako uđeš u uži izbor, poslodavac će obaviti razgovor sa tobom kako biste se dogovorili oko angažovanja.

Ukoliko se pronalaziš u ovoj oblasti i želiš da učiš i napreduješ PRIJAVI SE na naše oglase.

Čekamo upravo TEBE!

Na objavljene oglase mogu se prijaviti samo članovi zadruge. Da bi postao/la član, možeš to učiniti OVDE.

Za više informacija i zanimljivosti prati nas i piši nam na Instagramu, Facebooku i LinkedInu.

Ukoliko ti se svideo ovaj post, podeli ga mozda nekome bude od koristi.