Zadruga nove generacije

Sve što vam je potrebno na klik od vas

U potrazi ste za poslom?

Pogledajte celokupnu listu svih poslova koje imamo u bazi.

Poslodavac ste?

Oglasite sve otvorene pozicije u vašoj kompaniji klikom ispod.

Omladinska zadruga Novi Sad

Omladinska zadruga Novi Sad – BOX Poslovi

Bilo da ste student i tražite posao ili želite da pronađete radnike za svoju firmu, na pravom ste mestu. Studentsko omladinska zadruga BOX Poslovi Novi Sad posluje od 2014.godine. Danas predstavlja najmoderniju omladinsku zadrugu u Srbiji, gde sve možete da završite jednim pozivom, bez ličnog dolaska kod nas.

Svesni pandemije i poštovanja propisanih mera, dolazak do novih radnika ili posla možete da završite za svega par minuta, iz svoje kuće ili kancelarije. Ovde nas možete kontaktirati.

Ukoliko niste upoznati sa načinom poslovanja omladinske zadruge i kako se dolazi do posla ili kako da angažujete radnike, predlažemo vam da pročitate tekst kako funkcioniše studentsko omladinska zadruga.

Omladinska zadruga Novi Sad – BOX Poslovi, ko može da radi?

Preko omladinske zadruge posao u Novom Sadu mogu da nađu svi mladi, uzrasta 15 do 30 godina starosti. Ovo nije nikakva diskriminacija onih koji ne spadaju u ovu grupaciju. Naš Zakon tako uređuje poslovanje studentsko omladinskih zadruga u Srbiji i to je jedini razlog. To je nešto što sve omladinske zadruge u Novom Sadu i Srbiji moraju da poštuju.

Ovde možeš da pogledaš kako najlakše da dođeš do posla preko omladinske zadruge u 2021.godini.

Šta je potrebno da se prijavim za posao preko omladinske zadruge u Novom Sadu?

Baš sve u Studentsko omladinskoj zadruzi BOX Poslovi Novi Sad možeš da završiš online.

Ovde se nalazi online formular za učlanjenje, što je prvi korak ka dolasku do posla.

Nakon učlanjenja, potrebno je da pratiš oglase za poslove, koje objavljujemo na našem sajtu, Facebook stranici, Instagram profilu ili Viber grupi. Možete da birate gde želite da nas pratite, kako bi dobijali informacije o aktuelnim poslovima u Novom Sadu.

Želite da brzo dođete do novih radnika preko omladinske zadruge u Novom Sadu?

U svojoj bazi imamo preko 11.000 članova, što znači da možemo za jako kratko vreme da vam obezbedimo radnike za posao u Novom Sadu, ali i ostatku Srbije. Budite slobodni da nas kontaktirate na broj telefona 0693692694 i već danas možemo da otpočnemo saradnju.

Obračun naknade radnika možete da pogledate ovde, kako biste tačno znali koliki iznos poreza i doprinosa je potrebno da platite.

Ovde možete da pročitate detaljnije kako funkcioniše Studentsko omladinska zadruga Novi Sad – BOX Poslovi.

Imate pitanja?

Tu smo da vam pomognemo, sve informacije možete pronaći na kontakt strani.

} } } }, false );