Box blog

Poslovi za studente Novi Sad

Poslovi preko omladinske zadruge za studente Novi Sad

Poslovi za studente Novi Sad – ovi poslovi su vrlo raznovrsni. Ukoliko ideš u srednju školu, student si, ili si pri kraju studija, lako možeš da radiš neki od poslova za studente u Novom Sadu. Preko studentsko omladinske zadruge mogu da rade lica na školovanju, ali i oni koji su završili školovanje. Satnice za ove dve kategorije se ne razlikuju. Razlika je samo iz ugla poslodavca, jer su doprinosi za nezaposlena lica viši u odnosu na lica na školovanju. To je i jedini razlog zašto su češći oglasi za posao gde se traže studenti do 26 godina starosti. Zakon o zadrugama propisuje da preko zadruge mogu da rade svi uzrasta 15-30 godina.

Poslovi za studente Novi Sad – koje poslove mogu da obavljaju studenti?

Poslovi za studente preko omladinske zadruge u Novom Sadu mogu da traju od jednog dana, pa do par meseci. Studenti su najčešće zainteresovani da rade poslove koji traju par dana, a dobro su plaćeni. Neki od najpopularnijih poslova su fizički poslovi. Dnevnice za lakše fizičke poslove kreću se oko 1800 dinara, dok je za obavljanje težih fizičkih poslova dnevnica oko 2500 dinara. Naravno, sve zavisi od težine posla koji se obavlja.

Za devojke su najpopularniji poslovi promocija ili rada u ugostiteljstvu. Od poslova u ugostiteljstvu, izdvajaju se pozicije konobara, šankera, rada u kuhinji i sl. Ovi poslovi se plaćaju između 1600-2500 dinara, u zavisnosti od vrste posla i iskustva.

Ovde se nalaze i preporučene naknade za rad preko omladinske zadruge.

Kako do posla preko omladinske zadruge u Novom Sadu?

Sve poslove za studente i nezaposlena lica u Novom Sadu možeš da pratiš na našem sajtu. Sve funkcioniše online, bez potrebe ličnog dolaska. Apsolutno sve poslove koje imamo u ponudi, javno objavljujemo na sajtu omladinske zadruge. U zavisnosti od posla, zavisi i način prijave. Za neke poslove potrebni su nam samo osnovni podaci, dok se za neke traži i da pošaljete CV. Sve se to završava preko našeg sajta, u okviru oglasa za posao.

Ukoliko ti se svideo ovaj post, podeli ga mozda nekome bude od koristi.