Box blog

Omladinska zadruga Nis

Omladinska zadruga Niš

Omladinska zadruga Niš – BOX Poslovi

Bilo da ste student i tražite posao ili želite da pronađete radnike za svoju firmu, na pravom ste mestu. Omladinska zadruga Niš – BOX Poslovi posluje od 2014. godine. Danas predstavlja najmoderniju omladinsku zadrugu u Srbiji, gde sve možete da završite jednim pozivom, bez ličnog dolaska kod nas. Na najbrži i najefikasniji način pomoći ćemo vam da pronađete posao prema vašim interesovanjima.

Pozovite nas: 0693692691, 0693692692

Do novih radnika ili posla možete doći u svega nekoliko koraka. Omladinska zadruga Niš nudi vam najbolje pogodnosti i stoji vam na raspolaganju za sve informacije. Ukoliko niste upoznati sa načinom poslovanja omladinske zadruge i kako se dolazi do posla ili kako da angažujete radnike, predlažemo vam da pročitate tekst kako funkcioniše studentsko omladinska zadruga.

Omladinska zadruga Niš, ko može da radi?

Posao preko omladinske zadruge Niš mogu da pronađu svi mladi uzrasta od 15 do 30 godina. Omladinska zadruga Niš sarađuje sa mnogim domaćim firmama i srednjoškolcima i studentima pruža mogućnosti da se zaposle u različitim oblastima rada. Bilo da vas interesuju administrativni poslovi Niš, fizički poslovi Niš, posao u marketingu Niš ili nešto drugo, sve ponude možete pronaći kod nas.

Omladinska zadruga Niš pokriva svaku oblast rada koju srednjoškolci ili studenti traže. Želiš da radiš u butiku, prodavnici, kafiću ili u IT kompaniji – posao možeš da pronađeš kod nas.

Poslovi za studente i poslovi za srednjoškolce zahtevaju samo jedan uslov – potvrdu iz škole ili fakulteta.

Ako si ipak nezaposleno lice, možeš pratiti oglase koje objavljuje omladinska zadruga Niš i prijaviti se tamo gde je navedeno da su potrebni radnici do 30 godina starosti.

Želite da brzo dođete do novih radnika preko omladinske zadruge u Nišu?

U svojoj bazi imamo preko veliki broj članova, tako da u svakom trenutku možemo pronaći radnika za posao koji nudite. Grupe na našim platformama aktivne su svakodnevno, a članovi istih redovno se prijavljuju za različite poslove. Takođe, naše društvene mreže prati veliki broj ljudi. Fejsbuk i Instagram stranice ažuriramo više puta u toku dana i objavljujemo oglase u najkraćem roku na prvi zahtev poslodavca. Pristigle prijave dobićete čim budete želeli, a dokumentaciju o zaposlenju naših članova omladinska zadruga Niš izradiće kroz najviše 24 sata.

Obračun naknade radnika možete da pogledate ovde, kako biste tačno znali koliki iznos poreza i doprinosa je potrebno da platite.

Šta je potrebno da se prijavim za posao preko omladinske zadruge u Nišu?

Omladinska zadruga Niš najsavremenija je po pitanju učlanjenja ili prijavljivanja za posao. Sve možeš završiti online. Najpre je neophodno da popuniš formular za članstvo i uplatiš članarinu. Nakon toga, na tebi je da iz naše velike ponude odabereš posao koji ti odgovara.

Formular za učlanjenje se nalazi na sledećem linku, a omladinska zadruga će te kontaktirati za sve dodatne informacije kada budeš pronašao posao. Zaradu ćeš dobiti na račun i to u nekoliko koraka, jer nam sve podatke dostavljaš putem telefona ili laptopa.

Za posao se možeš prijaviti ispod svakog oglasa, tako što ćeš popuniti formular sa podacima i ostaviti svoj CV koji prosleđujemo poslodavcima.

Nemam CV, šta da radim?

Ne brini, CV je bar lako napraviti. Omladinska zadruga Niš pomoći će ti ukoliko imaš nedoumice sa kreiranjem svoje biografije. Daćemo ti određene smernice kojima ćeš izradi CV-a pristupiti vrlo profesionalno. Kada jednom budeš imao ovaj dokument, moći ćeš da ga koristiš kako bi se prijavio za apsolutno sve poslove koje nudi omladinska zadruga Niš.

Kakve poslove nudi omladinska zadruga Niš?

Nudimo ti sve što možeš da zamisliš. Pre svega, skrenućemo ti pažnju na jednu vrlo važnu stvar. Poslovi za studente i poslovi za srednjoškolce pomoći će ti da se razviješ u svakom smislu te reči. Unapredićeš svoja znanja, veštine i sposobnosti. Sve što naučiš na poslu moći ćeš da primeniš i u drugim aktivnostima u životu.

Navodimo ti neke poslove koje uvek možeš pronaći na našem sajtu:

  • Poslovi u ugostiteljstvu Niš: posao konobara, posao šankera, posao kuvara, posao pica majstora;
  • Poslovi u prodaji Niš: posao u butiku, posao u marketu, posao u cvećari, posao u kladionici;
  • Administrativni poslovi Niš: posao sekretarice, posao telefonskog operatera, posao knjigovođe, posao računovođe;
  • Posao marketing Niš: posao grafičkog dizajnera, digitalni marketing, posao programera, posao copywritera;
  • Fizički poslovi: posao popisa robe, posao deklarisanja robe, posao istovara robe, posao magacionera.

Mogu da radim samo preko raspusta, kako da pronađem posao?

Sezonski poslovi nalaze se u našoj ponudi oglasa i uvek ćeš moći da pronađeš adekvatnu poziciju za sebe. Period letnjeg raspusta istovremeno je kada su i godišnji odmori, tako da tada poslodavci često traže pojačanje. Omladinska zadruga Niš pomoći će ti da iskoristiš vreme raspusta i zaradiš svoj džeparac.

Imaš obaveze na fakultetu i ne odgovara ti puno radno vreme?

Različite vrste poslova nude i različite mogućnosti. U opisu svakog oglasa omladinska zadruga Niš navodi radno vreme, zaradu i sve ostale detalje. Prelistaj naš sajt, sigurno ćeš naći nešto što se uklapa uz tvoje obaveze tokom studija.

Kada ću dobiti svoju zaradu?

Po obavljenom poslu, omladinska zadruga Niš očekuje od poslodavca da uplati zarađeni iznos. Nakon obračunavanja, novac će u najbržem roku biti isplaćen na tvoj račun, što znači da ćeš kroz 24 sata od trenutka isplate već dobiti svoju zaradu.

Omladinska zadruga novac isplaćuje na račun studenta, odnosno srednjoškolca. Tokom školovanja, održavanje računa u banci je besplatno. Potrebno je da potvrdu iz škole, odnosno fakulteta, koju donosiš omladinskoj zadruzi, odneseš na uvid banci i otvoriš račun gde će ti biti uplaćena zarada.

Oglasi sa sajta ne odgovaraju mojim interesovanjima, kako da pronađem posao?

Na našem sajtu ćeš uvek moći da pronađeš posao. Ukoliko omladinska zadruga u tom trenutku ne nudi ništa što je u skladu sa tvojim interesovanjima, pogledaj sajt malo kasnije. U toku dana konstantno objavljujemo nove oglase i sigurno će ti se nešto dopasti.

Zašto je pravi izbor omladinska zadruga Niš?

Kao što je navedeno, omladinska zadruga Niš razvila je sistem po kome i poslodavci i studenti sve mogu obaviti online putem. Pre svega, uštedećete vreme jer nećete morati da dolazite do nas, već ćete sve završiti putem telefona. Ako ste student, možete postati naš član za manje od pet minuta. Ako ste poslodavac, omladinska zadruga Niš obezbediće vam i radnike i ugovore u najkraćem mogućem roku.

Nastojimo da zadovoljimo potrebe svih članova i saradnika. Budite sigurni da će vam omladinska zadruga Niš biti dostupna za svaki vaš zahtev.

Važno je da napomenemo da ukoliko niste ljubitelj tehnologije, uvek nas možete nazvati telefonom i postaviti pitanje, bilo da ste poslodavac ili student. Omladinska zadruga uputiće vas u proceduru učlanjenja, prijave za posao ili potražnju radnika.

Kome da se obratim ako imam dodatnih pitanja?

Na našem sajtu navedeni su brojevi telefona i kontakt informacije. Naše kolege će te uputiti u sve što te interesuje. Takođe, možete nam poslati i poruku na Instagram ili Facebook stranici gde ćemo vam odgovoriti na sva pitanja.

Ako ste u prolazu i lakše vam je da pitate uživo, budite slobodni da svratite do naše kancelarije. Naše radno vreme je od 9h do 17h, a kancelarija se nalazi u samom centru Niša.

Omladinska zadruga Niš BOX Poslovi: TC Kalča (Obrenovićeva bb), 2.sprat, lamela D 96/1

Ukoliko ti se svideo ovaj post, podeli ga mozda nekome bude od koristi.