Box blog

Posao u trznom centru Novi Sad

Posao u tržnom centru Novi Sad

Posao u tržnom centru Novi Sad jedna je od najtraženijih ponuda među našim oglasima. Šta to poslovi u tržnom centru nude i zbog čega su studenti zainteresovani za rad u tržnom centru Novi Sad?

Pre svega, poslovi u tržnom centru Novi Sad obuhvataju različita angažovanja od kojih je najpopularniji posao u butiku Novi Sad. Takva radna mesta idealna su za studente kako bi uspeli da svoje obaveze na fakultetu usklade sa radnim vremenom.

Šta sve mogu da radim u tržnom centru Novi Sad?

Prva asocijacija na posao u tržnom centru verovatno većini jeste butik, međutim, tamo se nalazi i bar jedna menjačnica, trafika, market, igraonica, knjižara, bioskop ili prodavnica tehno opreme.

Samim tim kod poslodavaca postoji konstatna potreba za angažovanjem studenata na obavljanju poslova u lokalima, a radnici koje ćeš tamo sresti zapravo jesu zaposleni preko studentsko omladinske zadruge.

Opisaćemo ti nekoliko pozicija koje obuhvata posao u tržnom centru:

  • Posao u butiku – iznošenje nove robe iz magacina, slaganje i raspoređivanje po rafovima u butiku;
  • Posao u menjačnici – razmena novca različitih valuta kupcima koji nameravaju da obave kupovinu u tržnom centru;
  • Posao na trafici – Prodaja proizvoda posetiocima tržnog centra koji provode određeno vreme u tom objektu;
  • Posao u igraonici – Animiranje dece čiji su roditelji otišli da obave kupovinu u tržnom centru;
  • Posao u bioskopu – Rad na kasi, prodaja karata za filmove i usluživanje kupaca grickalicama ili drugim proizvodima iz asortimana.

Zašto je posao u tržnom centru Novi Sad dobar za studente?

Radno vreme tržnih centara uglavnom je od 10h do 22h. To znači da je rad u tržnom centru najpre prilagođen tim terminima. Angažovani studenti mogu raditi 4, 6 ili više sati dnevno.

Posao u tržnom centru uglavnom se obavlja po 6 sati, odnosno u prvoj smeni od 10h do 16h, dok je druga smena od 16h do zatvaranja.

Takva satnica omogućava studentima da za samo 6 sati zarade dobar džeparac, a da pritom mogu iskoristiti ostatak dana za učenje ili druženje sa prijateljima.

Rad na ovakvim mestima uglavnom iziskuje komunikaciju sa kupcima i velikim brojem kolega, što svakome pomaže da kroz posao unapredi svoje veštine komunikacije. Takođe, poštovanjem radnog vremena studenti stiču naviku i postaju odgovorniji.

Koliko onda mogu da zaradim u tržnom centru Novi Sad?

U zavisnosti od posla koji obavljaš, najmanji iznos koji možeš da zaradiš je 230 dinara po satu. Poslovi u tržnom centru uglavnom su plaćeni i više od toga, pa će tvoja zarada na kraju meseca biti sasvim korektan iznos za jedan studentski džeparac.

Ukoliko radiš po 4 sata dnevno, svakoga dana, onda bi tvoja zarada bila kao polovina plate. Ako se, ipak, odlučiš da posao u tržnom centru obavljaš kao jednu celu smenu, onda će ti na kraju meseca na račun stići jedna cela plata.

I da napomenemo, posao u tržnom centru, u dogovoru sa poslodavcima, ne moraš obavljati svakoga dana. Ako, na primer, radiš u butiku, tamo će biti angažovano još mnogo studenata i moći ćeš da odabereš dane koji ti odgovaraju u skladu sa kolegama.

Da li povremeno mogu da obavljam posao u tržnom centru Novi sad?

Da. Posao u tržnom centru povremeno obuhvata i popise robe. Takvi poslovi obično se obavljaju noću, kada su lokali zatvoreni, a zarada je posle 22h po satu znatno veća. To znači da ćeš za nekoliko sati i nekoliko dana moći da zaradiš svoj džeparac.

Kako da dođem do posla u tržnom centru?

Posao u tržnom centru možeš da pronađeš na našem sajtu, Instagram ili Fejsbuk stranici gde svakodnevno objavljujemo nove oglase. Uvek se možeš prijaviti za svaki posao koji te interesuje i dobiti priliku da zaradiš, ali i da naučiš nešto novo.

Takođe, možeš da postaneš i član naše zadruge i da redovno budeš obavešten o svim poslovima koje nudimo. Srećno!

Ukoliko ti se svideo ovaj post, podeli ga mozda nekome bude od koristi.