Box blog

Posao Beograd

Posao Beograd – najveća online baza poslova

Bilo da tražiš posao u Beogradu na par dana ili na mesečnom nivou, ovde možeš da pregledaš sve aktuelne poslove u Beogradu preko omladinske zadruge. Posao Beograd – online pretraga poslova. Na sajtu se prikazuju svi raspoloživi poslovi i kako se koja pozicija popuni, oglas se automatski uklanja sa sajta.

Omladinska zadruga BOX Poslovi pruža ti priliku da od kuće pretražuješ poslove i prijaviš se za bilo koji posao u Beogradu. Sve što je potrebno, jeste da se pre toga učlaniš online. Ovaj proces učlanjenja oduzeće ti 2 minuta vremena.

Poslovi u Beogradu

Aktuelni poslovi u Beogradu se menjaju zavisno od meseca u kom želiš da radiš. Tako da je različita ponuda poslova zimi i leti. Period kada ima najviše poslova u Beogradu, i kada većina mladih koji su na školovanju želi da radi, je leto – jul i avgust.

Ako želiš da radiš tokom studiranja, možeš da nađeš poslove koji se obavljaju pola radnog vremena ili vikendom. Često se studenti odlučuju da obavljaju poslove koji se rade par dana. Muškarci se najčešće odlučuju za fizičke poslove, a devojke za neki vid promocija.

Posao u Beogradu možeš da nađeš i ako nemaš iskustva. Omladinska zadruga, između ostalog, služi da stekneš svoje prvo radno iskustvo. Na ovaj način i tvoj CV će biti bogatiji za radno iskustvo, što će ti svakako značiti pri apliciranju za poslove u daljem nastavku karijere.

Posao Beograd – rad preko omladinske zadruge

Posao preko omladinske zadruge u Beogradu možeš da obavljaš ukoliko imaš između 15 i 30 godina i na školovanju si ili nezaposlen/a. Poslovi koji se rade preko zadruge imaju karakter privremeno povremenih poslova. To znači da se za njih ne zasniva radni odnos i jedan isti posao možeš u toku godine da obavljaš najduže 120 radnih dana. Nakon toga, možeš da se zaposliš kod drugog poslodavca ili promeniš poziciju kod trenutnog poslodavca. Ova pravila propisuje Zakon o zadrugama i važi u svim studentsko omladinskim zadrugama u Srbiji.

Oglasi za posao Beograd nalaze se na jednom mestu. U svako doba dana i noći online, besplatno možeš da pregledaš sve dostupne poslove.

Kako naći posao u Beogradu?

Dobar posao nije lako naći, ali mora se od negde krenuti. Posao preko omladinske zadruge pruža ti mogućnost da zaradiš dodatni novac, ali to nije najvažnija stvar. Često na ovim poslovima možete da proširite svoju listu kontakata, koji će vam možda biti od koristi u daljoj karijeti. Bilo da je to neko od kolega koji radi preko zadruge, ili je to neko od zaposlenih kod poslodavca. To može biti HR menadžer, šef ili neko treći. Najbitnije je da budete kulturni i da sa poštovanjem poslodavca izvršite posao za koji ste angažovani. Ostavite dobar utisak.

Posao u Beogradu – Linkedin

Na ovoj poslovnoj društvenoj mreži možeš da objaviš status da tražiš posao. Zamoli prijatelje da podele taj status. Vrlo je verovatno da će neko iz ljudskih resursa videti tvoj post. Ova mreža tome i služi.

Pre nego što objaviš svoj post, jako je važno da imaš sređen profil na Linkedinu. Napiši sve informacije o sebi, radno iskustvo (ukoliko postoji), šta znaš da radiš, veštine, srednju školu/ fakultet. Ukoliko te je zainteresovala neka firma, velika verovatnoća je da se njen HR tim nalazi na ovoj mreži. Zato u pretrazi ukucaj i obrati se regruterima i HR menadžerima.

Ukoliko ti se svideo ovaj post, podeli ga mozda nekome bude od koristi.