Box blog

Tržni centar Promenada

Promenada – poslovi za studente

Tržni centar Promenada najveći je šoping centar u Novom Sadu. Prostire se na 49.000 m² prostora za šoping i uživanje. Nalazi se na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara. Promenada – poslovi za studente su stalno aktuelni. Preko omladinske zadruge Novi Sad – BOX Poslovi možete brzo i lako naći posao.

Kako do posla u Promenadi?

Ukoliko imate do 30 godina, do posla u šoping centru Promenada u Novom Sadu možete da dođete posredstvom Omladinske zadruge BOX Poslovi. Sve aktuelne poslove objavljujemo na ovoj stranici. Potpuno besplatno možete da pretražite sve dostupne poslove u Novom Sadu. Poslovi koji se nalaze na našem sajtu odnose se na sve mlade, uzrasta 15-30 godina.

Ukoliko trenutno nema oglasa na sajtu za rad u Promenadi, možete konkurisati i za druge poslove, a mi ćemo vas pozvati kada se bude oslobodila pozicija u tržnom centru. Da biste postali naš član, neophodno je da se učlanite online.

Poslovi za studente u Promenadi – aktuelno

Promenada – poslovi za studente pruža vam priliku da radite u nekom od svetski poznatih brendova.  Poslovi se najčešće odnose na rad u prodaji, radom na kasi, radom sa kupcima. Kačenje zujalica, skladištenje robe, rad u magacinu su isto poslovi za studente koje možete da obavljate. Ukoliko ne želite da radite na ovakvim poslovima, postoje u sklopu tržnog centra i bioskop i igraonica. Poslove na ovim mestima više vole da obavljaju devojke i bolje se snalaze.

Posla u prepoznatljivom food court-u u Promenadi takođe ima. Tu su potrebni radnici za rad u ugostiteljskim objektima: brze hrane, kafići, restorani. Poslove koje u ovom delu možete da obavljate su najčešće konobar, šanker i pomoćni radnik u kuhinji.

Promenada – poslovi za studente i mlade

Sve oglase za posao u Promenadi i uopšte u Novom Sadu objavljujemo na našem sajtu. U svakom trenutku možete da pretražite oglase i aplicirate. Ukoliko trenutno nema posla koji biste radili, zapratite nas na Instagramu ili Facebook stranici i dobijajte redovno obaveštenja.

Ukoliko ti se svideo ovaj post, podeli ga mozda nekome bude od koristi.