Zadruga nove generacije

Sve što vam je potrebno na klik od vas

U potrazi ste za poslom?

Pogledajte celokupnu listu svih poslova koje imamo u bazi.

Poslodavac ste?

Oglasite sve otvorene pozicije u vašoj kompaniji klikom ispod.

Novi Sad

Studentsko omladinska zadruga „BOX Poslovi“ Novi Sad

Delatnost kojom se bavi Studentsko omladinska zadruga „BOX Poslovi“ Novi Sad je angažovanje radnika, uzrasta 15-30 godina, na obavljanju privremeno povremenih poslova. Angažovanjem radnika preko zadruge radnici mogu obavljati poslove iz delatnosti poslodavca, ali i van osnovne delatnosti.

Studentsko omladinska zadruga „BOX Poslovi” posluje od 2014.godine na teritoriji cele Srbije, a poslovni odnos ostvaren sa više stotina klijenta. Među našim klijentima nalaze se:

Od  svog osnivanja doneli smo veliki broj promena u procesu zapošljavanja i radu sa poslodavcima, kako bismo pružili veći kvalitet i uštedeli vreme i zadrugarima i poslodavcima.

Zašto Studentsko omladinska zadruga „BOX Poslovi“ Novi Sad?

Omogućujemo učlanjenje u zadrugu, praćenje oglasa za posao i apliciranje za poslove bez ličnog dolaska u naše kancelarije. Svi ovi servisi dostupni su 24/7. I što je jako bitno, ceo ovaj proces traje svega par minuta.

Takođe, ne uznemiravamo svoje članove pozivima ili porukama da nudimo poslove, već zainteresovani sami apliciraju kada imaju potrebu ili žele da zarade novac. Svi poslovi su jako precizno opisani, bez skrivanja bilo kakvih informacija.

Kao poslodavac možete da prijave radnike online ili postavite oglas za potrebnim radnicima bez ličnog dolaska.

U poslovnom odnosu sa klijentom ne pravimo razliku da li se radi o preduzetniku sa jednim zaposlenim radnikom ili koorporacijom sa više stotina radnika. Profesionalnost, odgovornost i dostupnost klijentu  su vrednosti u koje verujemo.

Potpuno BESPLATNO možete dobiti sve savete vezane za zapošljavanje i angažovanje radnika ovde.

Kako da prijavim radnike preko Studentsko omladinske zadruge „BOX Poslovi” Novi Sad?

Koncept poslovanja je takav da ne morate doći po ugovore u prostorije zadruge.

Potpuno besplatno Vam ih možemo dostaviti:

Datum isteka i obnova ugovora su naša briga, jer Vas podsećamo neposredno pre isteka ugovora da ih je potrebno obnoviti. Ugovori se obnavljaju jednom mesečno (najduže na 30 dana od dana izdavanja).

Kontaktirajte nas već sada i prijavite svoje ili nađite nove radnike.

Šta su zapravo privremeno povremeni poslovi?

Jedno lice (zadrugar), koga je angažovala Studentsko omladinska zadruga „BOX Poslovi“ Novi Sad, može kod istog poslodavca da obavlja poslove ne duže od 120 radnih dana na jednom poslu. Po završetku tog posla, zadrugar može da zaključi ugovor o privremenim i povremenim poslovima na drugom poslu kod istog poslodavca ili da promeni poslodavca.

Jedini način da u skladu sa Zakonom angažujete lice koje je na školovanju, je posredstvom studentsko omladinske zadruge, zaključivanjem ugovora o privremenim i povremenim poslovima.

Obračun zarade koji primenjuje Studentsko omladinska zadruga BOX Poslovi Novi Sad, usaglašen je sa Zakonom i predstavlja najpovoljniji način za prijavu radnika.

Student/ učenik do 26 godina staorsti: Neto zarada * 1.282566
Nezaposleno lice do 30 godina starosti: Neto zarada * 1.598372

Poslovi za studente u Novom Sadu od sada na jednom mestu

Član Studentsko omladinske zadruge „BOX Poslovi” Novi Sad može postati svako ko ispunjava sledeće uslove:

Potrebno je popuniti online formular za učlanjenje. Godišnja članarina iznosi 500 dinara i važi do 31.12. tekuće godine.

Sve poslove koje imamo u ponudi, možeš naći ovde.

Ukoliko imate pravne ili poslovne nedoumice oko angažovanja radnika, verovatno da ćete odgovor naći u delu Najčešće postavljana pitanja. Svakako da smo uvek na usluzi, pa nas možete kontaktirati i na navedene brojeve telefona, mejlom ili putem društvenih mreža.

Imate pitanja?

Tu smo da vam pomognemo, sve informacije možete pronaći na kontakt strani.