Box blog

Rajićeva Shopping Center

TC Rajićeva – posao za studente i mlade

Rajićeva Shopping Center nalazi se u srcu Beograda i prostire se na 15.300m² poslovnog prostora. Nalazi se u pešakoj zoni, ali na uglu tri ulice: Knez Mihailove, Kralja Petra i Uzun Mirkove, sa adresom u Kneza Mihaila 54. TC Rajićeva – posao je ovde našlo više stotina mladih ljudi, koji svakodnevno rade na najrazličitijim pozicijama. Preko omladinske i studentske zadruge Beograd – BOX Poslovi možete brzo i lako da nađete posao u ovom shopping centru ili bilo gde u Beogradu.

Kako do posla u TC Rajićeva Beograd?

Ukoliko imate do 30 godina, do posla u šoping centru Rajićeva u Beogradu možete da dođete posredstvom Omladinske zadruge BOX Poslovi. Sve aktuelne poslove objavljujemo na ovoj stranici. Potpuno besplatno možete da pretražite i sve dostupne poslove u Beogradu. Poslovi koji se nalaze na našem sajtu odnose se na sve mlade, uzrasta 15-30 godina. Rajićeva Shopping Centar zapošljava više stotina ljudi, koji svakodnevno obavljaju svoje poslove.

Ukoliko trenutno nema oglasa na sajtu za rad u Tržnom centru Rajićeva, možete konkurisati i za druge poslove, a mi ćemo vas pozvati kada se bude oslobodila pozicija u tržnom centru. Da biste postali naš član, neophodno je da se učlanite online.

Poslovi za studente u Rajićeva Shopping Centru – aktuelno

TC Rajićeva – posao za studente i mlade pruža vam priliku da radite u nekom od svetski poznatih brendova.  Poslovi se najčešće odnose na rad u prodaji, radom na kasi, radom sa kupcima. Kačenje zujalica, skladištenje robe, slaganje odeće, razvrstavanje odeće, rad u magacinu su isto poslovi za studente koje možete da obavljate. Ukoliko ne želite da radite na ovakvim poslovima, postoje u sklopu tržnog centra i zabavni sadržaji. Poslove na ovim mestima više vole da obavljaju devojke i bolje se snalaze.

Posla u food court-u i hotelu u Rajićevoj takođe ima. Tu su potrebni radnici za rad u ugostiteljskim objektima: brze hrane, kafići, restorani, hotel, kafeterija. Poslove koje u ovom delu možete da obavljate su najčešće recepcioner, konobar, šanker, barmen, barista i pomoćni radnici u kuhinji.

TC Rajićeva – posao za studente i mlade u Beogradu

Sve oglase za posao u TC Rajićeva i uopšte u Beogradu objavljujemo na našem sajtu. U svakom trenutku možete da pretražite oglase i aplicirate. Ukoliko trenutno nema posla koji biste radili, zapratite nas na Instagramu ili Facebook stranici i dobijajte redovno obaveštenja.

Ukoliko ti se svideo ovaj post, podeli ga mozda nekome bude od koristi.