Box blog

TC Galerija

TC Galerija – posao za studente i mlade

Tržni centar Galerija Belgrade jedan je od najvećih i najmodernijih šoping centara u regionu jugoistočne Evrope i prostire se na 300.000m² poslovnog prostora. Nalazi se na opštini Savski venac, u okviru Belgrade Waterfront (BW) kompleksa, poznatijem kao Beograd na vodi. Tržni centar Galerija nalazi se na samoj obali Save, u Bulevaru Vudro Vilsona 12. TC Galerija – posao je ovde našlo više stotina mladih ljudi, koji svakodnevno rade na najrazličitijim pozicijama. Preko omladinske zadruge Beograd – BOX Poslovi možete brzo i lako da nađete posao u ovom shopping centru ili bilo gde u Beogradu.

Kako do posla u TC Galerija Beograd?

Ukoliko imate do 30 godina, do posla u šoping centru Galerija u Beogradu možete da dođete posredstvom Omladinske zadruge BOX Poslovi. Sve aktuelne poslove objavljujemo na ovoj stranici. Potpuno besplatno možete da pretražite i sve dostupne poslove u Beogradu. Poslovi koji se nalaze na našem sajtu odnose se na sve mlade, uzrasta 15-30 godina.

Ukoliko trenutno nema oglasa na sajtu za rad u Galeriji BW, možete konkurisati i za druge poslove, a mi ćemo vas pozvati kada se bude oslobodila pozicija u tržnom centru. Da biste postali naš član, neophodno je da se učlanite online.

Poslovi za studente u TC Galerija – aktuelno

TC Galerija – posao za studente i mlade pruža vam priliku da radite u nekom od svetski poznatih brendova.  Poslovi se najčešće odnose na rad u prodaji, radom na kasi, radom sa kupcima. Kačenje zujalica, skladištenje robe, slaganje odeće, razvrstavanje odeće, rad u magacinu su isto poslovi za studente koje možete da obavljate. Ukoliko ne želite da radite na ovakvim poslovima, postoje u sklopu tržnog centra i jako bogat zabavni sadržaj. To se odnosi na bioskop, igraonicu, trambolina park. Poslove na ovim mestima više vole da obavljaju devojke i bolje se snalaze.

Posla u ugostiteljskim objektima u TC Galerija takođe ima. Galerija Belgrade ima preko 50 restorana i kafića. Od slow food koncepta, do fast food koncepta, prilagođeno svim generacijama. Tu su potrebni radnici za rad u ugostiteljstvu: brze hrane, barovi, kafići, restorani. Poslove koje u ovom delu možete da obavljate su najčešće konobar, šanker, čeker, menadžer i pomoćni radnici u kuhinji.

TC Galerija – posao za studente i mlade u Beogradu

Sve oglase za posao u tržnom centru Galerija i uopšte u Beogradu objavljujemo na našem sajtu. U svakom trenutku možete da pretražite oglase i aplicirate. Ukoliko trenutno nema posla koji biste radili, zapratite nas na Instagramu ili Facebook stranici i dobijajte redovno obaveštenja.

Ukoliko ti se svideo ovaj post, podeli ga mozda nekome bude od koristi.