Box blog

TC Ada Mall

TC Ada Mall – posao za studente i mlade

Tržni centar Ada Mall jedan je od najpoznatijih šoping centara u Beogradu. Nalazi se na gradskoj opštini Čukarica,  preko puta Ade Ciganlije. Ulica: Radnička 9. TC Ada Mall – posao je ovde našlo više stotina mladih ljudi, koji svakodnevno rade na najrazličitijim pozicijama. Preko omladinske zadruge Beograd – BOX Poslovi možete brzo i lako da nađete posao.

Kako do posla u TC Ada Mall Beograd?

Ukoliko imate do 30 godina, do posla u šoping centru TC Ada Mall u Beogradu možete da dođete posredstvom Omladinske zadruge BOX Poslovi. Sve aktuelne poslove objavljujemo na ovoj stranici. Potpuno besplatno možete da pretražite i sve dostupne poslove u Beogradu. Poslovi koji se nalaze na našem sajtu odnose se na sve mlade, uzrasta 15-30 godina.

Ukoliko trenutno nema oglasa na sajtu za rad u TC Ada Mall, možete konkurisati i za druge poslove, a mi ćemo vas pozvati kada se bude oslobodila pozicija u tržnom centru. Da biste postali naš član, neophodno je da se učlanite online.

Poslovi za studente u TC Ada Mall – aktuelno

TC Ada Mall – posao za studente i mlade pruža vam priliku da radite u nekom od svetski poznatih brendova.  Poslovi se najčešće odnose na rad u prodaji, radom na kasi, radom sa kupcima. Kačenje zujalica, skladištenje robe, slaganje odeće, razvrstavanje odeće, rad u magacinu su isto poslovi za studente koje možete da obavljate. Ukoliko ne želite da radite na ovakvim poslovima, postoje u sklopu tržnog centra i bioskop i igraonica. Poslove na ovim mestima više vole da obavljaju devojke i bolje se snalaze.

Posla u prepoznatljivom food court-u u Ada Mall-a takođe ima. Tu su potrebni radnici za rad u ugostiteljskim objektima: brze hrane, kafići, restorani. Poslove koje u ovom delu možete da obavljate su najčešće konobar, šanker i pomoćni radnik u kuhinji.

TC Ada Mall – posao za studente i mlade u Beogradu

Sve oglase za posao u tržnom centru Ada Mall i uopšte u Beogradu objavljujemo na našem sajtu. U svakom trenutku možete da pretražite oglase i aplicirate. Ukoliko trenutno nema posla koji biste radili, zapratite nas na Instagramu ili Facebook stranici i dobijajte redovno obaveštenja.

Ukoliko ti se svideo ovaj post, podeli ga mozda nekome bude od koristi.