Box blog

Poslovi Novi Beograd

Poslovi Novi Beograd

Poslovi za studente Novi Beograd – omladinska zadruga

Poslovi za studente Novi Beograd – ovi poslovi su vrlo raznovrsni i stalno ima potrebe za novim radnicima. Ukoliko idete u srednju školu, studirate, ili ste pri kraju studija, lako možete da radite neki od poslova za studente na Novom Beogradu. Ukoliko imate do 30 godina, do posla na Novom Beogradu možete da dođete posredstvom Omladinske zadruga BOX Poslovi. Sve aktuelne poslove objavljujemo na ovoj stranici. Potpuno besplatno možete da pretražite i sve dostupne poslove u Beogradu. Poslovi koji se nalaze na našem sajtu odnose se na sve mlade, uzrasta 15-30 godina

Ako trenutno nema oglasa na sajtu za rad na Novom Beogradu, možete konkurisati i za druge poslove. Da biste postali naš član, neophodno je da se učlanite online.

Gradska opština Novi Beograd

Novi Beograd je najveća opština u Srbiji i jedna od 17 opština u Beogradu. Ovde živi preko 200.000 stanovnika. Popularna je opština po svojim blokovima, kojih ima 72, a retko ko zaista razume njihov redosled. Na Novom Beogradu se nalaze brojni fakulteti (Fakultet dramskih umetnosti, Visoka turistička škola, Megatrend Univerzitet, Univerzitet Union – pravni fakultet, Univerzitet Singidunum – Fakultet za informatiku i računarstvo). Pored toga, nalaze se i Studenjak (Studentski grad), jedan od najpopularnijih domova za studente. Zbog toga, ukoliko studirate na Novom Beogradu, ili ste u Studenjaku, ne morate da prelazite most da biste našli posao.

Poslovi za studente Novi Beograd – dnevnice

Poslovi za studente preko omladinske zadruge na Novom Beogradu mogu da traju od jednog dana, pa do par meseci. Studenti su najčešće zainteresovani da rade poslove koji traju par dana, a dobro su plaćeni. Neki od najpopularnijih poslova su fizički poslovi. Dnevnice za lakše fizičke poslove kreću se oko 2.000-3.000 dinara, dok je za obavljanje težih fizičkih poslova dnevnica oko 3.000-5.000 dinara. Naravno, sve zavisi od težine posla koji se obavlja.

Za devojke su najpopularniji poslovi promocija ili rada u ugostiteljstvu. Od poslova u ugostiteljstvu, izdvajaju se pozicije konobara, šankera, rada u kuhinji i sl. Ovi poslovi se plaćaju između 1600-2500 dinara, u zavisnosti od vrste posla i iskustva. Bakšiš ovde nije uračunat.

Kako do posla preko omladinske zadruge na Novom Beogradu?

Sve poslove za studente i nezaposlena lica u Beogradu možete da pratite na našem sajtu. Naša kompletna usluga funkcioniše online, bez potrebe ličnog dolaska. Apsolutno sve poslove koje imamo u ponudi, javno objavljujemo na sajtu omladinske zadruge. U zavisnosti od posla, zavisi i način prijave. Za neke poslove potrebni su nam samo osnovni podaci, dok se za neke traži i da pošaljete CV. Sve se to završava preko našeg sajta, u okviru oglasa za posao.

Ukoliko vam je lakše da nas pratite na društvenim mrežama, možete i tu. Na Instagramu i Facebook stranici objavljujemo sve oglase za posao, pa nas zapratite ako ste u potrazi za poslom.

Ukoliko ti se svideo ovaj post, podeli ga mozda nekome bude od koristi.