Box blog

Posao Novi Sad

Posao Novi Sad – najveća online baza poslova

Bilo da tražiš posao u Novom Sadu na par dana ili na mesečnom nivou, ovde možeš da pregledaš sve aktuelne poslove u Novom Sadu preko omladinske zadruge. Posao Novi Sad – online pretraga poslova. Na sajtu se prikazuju svi raspoloživi poslovi i kako se koja pozicija popuni, oglas se automatski uklanja sa sajta. Studentsko omladinska zadruga BOX Poslovi pruža ti priliku da od kuće pretražuješ poslove i prijaviš se za bilo koji posao u Novom Sadu. Sve što je potrebno, jeste da se pre toga učlaniš online. Ovaj proces učlanjenja oduzeće ti 2 minuta vremena.

Poslovi u Novom Sadu

Aktuelni poslovi u Novom Sadu se menjaju zavisno od meseca u kom želiš da radiš. Tako da je različita ponuda poslova zimi i leti. Period kada ima najviše poslova u Novom Sadu, i kada većina mladih koji su na školovanju želi da radi, je leto – jul i avgust.

Ako želiš da radiš tokom studiranja, možeš da nađeš poslove koji se obavljaju pola radnog vremena ili vikendom. Često se studenti odlučuju da obavljaju poslove koji se rade par dana. Muškarci se najčešće odlučuju za fizičke poslove, a devojke za neki vid promocija.

Posao u Novom Sadu možeš da nađeš i ako nemaš iskustva. Omladinska zadruga, između ostalog, služi da stekneš svoje prvo radno iskustvo. Na ovaj način i tvoj CV će biti bogatiji za radno iskustvo, što će ti svakako značiti pri apliciranju za poslove u daljem nastavku karijere.

Posao Novi Sad – rad preko omladinske zadruge

Posao preko omladinske zadruge u Novom Sadu možeš da obavljaš ukoliko imaš između 15 i 30 godina i na školovanju si ili nezaposlen/a. Poslovi koji se rade preko zadruge imaju karakter privremeno povremenih poslova. To znači da se za njih ne zasniva radni odnos i jedan isti posao možeš u toku godine da obavljaš najduže 120 radnih dana. Nakon toga, možeš da se zaposliš kod drugog poslodavca ili promeniš poziciju kod trenutnog poslodavca. Ova pravila propisuje Zakon o zadrugama i važi u svim studentsko omladinskim zadrugama u Srbiji.

Oglasi za posao Novi Sad nalaze se na jednom mestu. U svako doba dana i noći online, besplatno možeš da pregledaš sve dostupne poslove.

Ukoliko ti se svideo ovaj post, podeli ga mozda nekome bude od koristi.