Box blog

Posao Niš

Posao Niš – najveća online baza poslova

Bilo da tražiš posao u Nišu na par dana ili na mesečnom nivou, ovde možeš da pregledaš sve aktuelne poslove u Nišu preko omladinske zadruge. Posao Niš – online pretraga poslova. Na sajtu se prikazuju svi raspoloživi poslovi i kako se koja pozicija popuni, oglas se automatski uklanja sa sajta. Studentsko omladinska zadruga BOX Poslovi pruža ti priliku da od kuće pretražuješ poslove i prijaviš se za bilo koji posao u Nišu. Sve što je potrebno, jeste da se pre toga učlaniš online. Ovaj proces učlanjenja oduzeće ti 2 minuta vremena.

Poslovi u Nišu

Aktuelni poslovi u Nišu se menjaju zavisno od meseca u kom želiš da radiš. Tako da je različita ponuda poslova zimi i leti. Period kada ima najviše poslova u Nišu, i kada većina mladih koji su na školovanju želi da radi, je leto – jul i avgust.

Ako želiš da radiš tokom studiranja, možeš da nađeš poslove koji se obavljaju pola radnog vremena ili vikendom. Često se studenti odlučuju da obavljaju poslove koji se rade par dana. Muškarci se najčešće odlučuju za fizičke poslove, a devojke za neki vid promocija.

Posao u Nišu možeš da nađeš i ako nemaš iskustva. Omladinska zadruga, između ostalog, služi da stekneš svoje prvo radno iskustvo. Na ovaj način i tvoj CV će biti bogatiji za radno iskustvo, što će ti svakako značiti pri apliciranju za poslove u daljem nastavku karijere.

Posao Niš – rad preko omladinske zadruge

Posao preko omladinske zadruge u Nišu možeš da obavljaš ukoliko imaš između 15 i 30 godina i na školovanju si ili nezaposlen/a. Poslovi koji se rade preko zadruge imaju karakter privremeno povremenih poslova. To znači da se za njih ne zasniva radni odnos i jedan isti posao možeš u toku godine da obavljaš najduže 120 radnih dana. Nakon toga, možeš da se zaposliš kod drugog poslodavca ili promeniš poziciju kod trenutnog poslodavca. Ova pravila propisuje Zakon o zadrugama i važi u svim studentsko omladinskim zadrugama u Srbiji.

Ukoliko ti se svideo ovaj post, podeli ga mozda nekome bude od koristi.