Box blog

Immo centar

Immo centar – posao za studente i mlade

Immo centar je prvi outlet šoping centar u Srbiji. Prostire se na dva niovoa i nalazi se na Novom Beogradu, u bloku 64 –  Gandijeva 21. Immo centar – posao je ovde našlo više stotina mladih ljudi, koji svakodnevno rade na najrazličitijim pozicijama. Preko omladinske i studentske zadruge Beograd – BOX Poslovi možete brzo i lako da nađete posao u ovom shopping centru ili bilo gde u Beogradu.

Kako do posla u Immo centar Beograd?

Ukoliko imate do 30 godina, do posla u šoping centru Immo centar u Beogradu možete da dođete posredstvom Omladinske zadruge BOX Poslovi. Sve aktuelne poslove objavljujemo na ovoj stranici. Potpuno besplatno možete da pretražite i sve dostupne poslove u Beogradu. Poslovi koji se nalaze na našem sajtu odnose se na sve mlade, uzrasta 15-30 godina.

Ukoliko trenutno nema oglasa na sajtu za rad u Immo centru, možete konkurisati i za druge poslove, a mi ćemo vas pozvati kada se bude oslobodila pozicija u tržnom centru. Da biste postali naš član, neophodno je da se učlanite online.

Poslovi za studente u Immo centru – aktuelno

Immo centar – posao za studente i mlade pruža vam priliku da radite u nekom od svetski poznatih brendova.  Poslovi se najčešće odnose na rad u prodaji, radom na kasi, radom sa kupcima. Kačenje zujalica, skladištenje robe, slaganje odeće, razvrstavanje odeće, rad u magacinu su isto poslovi za studente koje možete da obavljate. Ukoliko ne želite da radite na ovakvim poslovima, postoje u sklopu tržnog centra i ugostiteljski objekti. Tu su potrebni radnici za rad u pekari, kafićima… Poslove koje u ovom delu možete da obavljate su najčešće konobar, šanker i pomoćni radnici u kuhinji.

Immo centar – posao za studente i mlade u Beogradu

Sve oglase za posao u outlet centru Immo centar i uopšte u Beogradu objavljujemo na našem sajtu. U svakom trenutku možete da pretražite oglase i aplicirate. Ukoliko trenutno nema posla koji biste radili, zapratite nas na Instagramu ili Facebook stranici i dobijajte redovno obaveštenja.

Ukoliko ti se svideo ovaj post, podeli ga mozda nekome bude od koristi.