Box blog

Forum Shopping Center

Forum Shopping Center

Forum Shopping Centar – posao za studente i mlade

Tržni centar Forum – Forum Shopping Center nalazi se u srcu Niša, u pešačkoj zoni. Prostire se na 11.000m² poslovnog prostora. Pozicioniran je u gradskoj opštini Medijana, u ulici Obrenovićeva 42. Forum Shopping Centar – posao je ovde našlo više stotina mladih ljudi, koji svakodnevno rade na najrazličitijim pozicijama. Preko omladinske i studentske zadruge Niš – BOX Poslovi možete brzo i lako da nađete posao u ovom shopping centru ili bilo gde u Nišu.

Kako do posla u Forum Shopping Centru Niš?

Ukoliko imate do 30 godina, do posla u šoping centru Forum u Nišu, možete da dođete posredstvom Omladinske zadruge BOX Poslovi. Sve aktuelne poslove objavljujemo na ovoj stranici. Potpuno besplatno možete da pretražite i sve dostupne poslove u Nišu. Poslovi koji se nalaze na našem sajtu odnose se na sve mlade, uzrasta 15-30 godina.

Ukoliko trenutno nema oglasa na sajtu za rad u Forum Shopping Centru , možete konkurisati i za druge poslove, a mi ćemo vas pozvati kada se bude oslobodila pozicija u tržnom centru. Da biste postali naš član, neophodno je da se učlanite online.

Poslovi za studente u Forum Shopping Centru – aktuelno

Forum Shopping Centar – posao za studente i mlade pruža vam priliku da radite u nekom od svetski poznatih brendova.  Poslovi se najčešće odnose na rad u prodaji, radom na kasi, radom sa kupcima. Kačenje zujalica, skladištenje robe, slaganje odeće, razvrstavanje odeće, rad u magacinu su isto poslovi za studente koje možete da obavljate.

Nekada su potrebni radnici za rad u ugostiteljskim objektima – kafići. Poslove koje u ovom delu možete da obavljate su najčešće konobar, šanker i pomoćni radnici.

Forum Shopping Centar – posao za studente i mlade u Nišu

Sve oglase za posao u tržnom centru Forum Niš i uopšte u Nišu objavljujemo na našem sajtu. U svakom trenutku možete da pretražite oglase i aplicirate. Ukoliko trenutno nema posla koji biste radili, zapratite nas na Instagramu ili Facebook stranici i dobijajte redovno obaveštenja.

Ukoliko ti se svideo ovaj post, podeli ga mozda nekome bude od koristi.