Zadruga nove generacije

Sve što vam je potrebno na klik od vas

U potrazi ste za poslom?

Pogledajte celokupnu listu svih poslova koje imamo u bazi.

Poslodavac ste?

Oglasite sve otvorene pozicije u vašoj kompaniji klikom ispod.

Postavite oglas za posao

Želite da postavite oglas za posao za novo radno mesto?

Putem ove forme možete da postavite oglas za posao i brzo dođete do novih radnika. Ova usluga je potpuno BESPLATNA ukoliko radnike koje Vam prosledimo prijavite preko Studentsko omladinske zadruge BOX Poslovi.

Nakon popunjavanja formulara, stići će Vam na e-mail Ugovor o poslovnoj saradnji, koji je potrebno potpisati, nakon čega Vam prosleđujemo podatke i kontakte prijavljenih radnika.

Ukoliko imate neko pitanje, možete nas uvek kontaktirati. Ako još uvek niste sarađivali sa nekom studentsko omladinskom zadrugom, ovde možete pročitati kako funkcioniše.

Zašto da prijavite radnika preko omladinske zadruge?

Prijava radnika preko studentsko omladinske zadruge znatno je povoljnija u odnosu na druge vidove angažovanja radnika. Najčešće se poslodavci odlučuju za angažovanje lica na školovanju, do 26 godina starosti, zbog niske stope poreza i doprinosa koja iznosi svega 27%. Zakon o zadrugama propisao je da preko omladinske zadruge možete da zaposlite radnika od 15-30 godina starosti.

Angažovanje se vrši putem ugovora o privremeno povremenim poslovima. Ova vrsta ugovora pruža vam mogućnost da radnika angažujete za poslove čija dužina ne traje duže od 120 dana godišnje.

Postavite oglas za posao


Imate pitanja?

Tu smo da vam pomognemo, sve informacije možete pronaći na kontakt strani.

} } } }, false );