Zadruga nove generacije

Sve što vam je potrebno na klik od vas

U potrazi ste za poslom?

Pogledajte celokupnu listu svih poslova koje imamo u bazi.

Poslodavac ste?

Oglasite sve otvorene pozicije u vašoj kompaniji klikom ispod.

Prodavac sportske opreme – Niš

Niš Puno radno vreme

Potreban radnik/ca do 30godina starosti za posao prodavca u sportskoj radnji koja će se pretezno baviti prodavanjem skijaške opreme u zimskom periodu, dok će se u letnjem uključivati biciklizam, tenis, planinarenje itd.

Radnja će biti prvi zastupnik brendova Fischer i BootDoc za južnu Srbiju, ali će sadrzati i brendove zimskih sportova kao sto su Briko, Diel, One/Way, Leki i drugi. U sklopu kreiranja sportske radnje biće uključena i ski škola na Staroj planini pod istim brendom.

Traže se ljudi koji  žele da uče i rastu dugoročno, uz brend koji ima viziju da se visoko pozicionira u narednom periodu na tržištu zimskih sportova. Ne samo u prodaji klasične opreme već i drugačijem pristupu, custom segmentu i uslugama kojih kod nas praktično nema.
U sklopu rada na sledećim pozicijama, zaposleni i partneri ce imati priliku da često učestvuju na edukacijama, team buildinzima i aktivacijama brednova koje zastupamo kako bi bili spremni za sve izazove koji ce nas susresti.

Opis posla:

• Komunikacija sa kupacima, odgovaranje na pitanja, poboljšanje angažovanja sa robom i pružanje izvanredne korisničke usluge;
• Rad sa kasama, upravljanje finansijskim transakcijama;
• Usmeravanje kupaca na robu unutar prodavnice;
• Vrhunsko poznavanje proizvoda;
• Održavanje urednog izgleda u prodajnom prostoru;
• Informiše kupca o karakteristikama artikala iz asortimana MPO, uslovima i mogućnostima plaćanja, trenutnim akcijama/popustima i loyalty programima, pomaže pri odabiru artikala, sugeriše kupovinu drugih artikala iz asortimana MPO;
• Informiše kupca o proceduri za rešavanje reklamacija;
• Prati asortiman i želje kupaca i o tome obaveštava menadžera MPO;
• Pruža kvalitetnu uslugu potrošačima;
• Praćenje prodaje, izloženosti i kvaliteta artikala;
Custom:
• Masinko prilagodjavanje panserica i ulozaka prema kupcu (obezbedjena edukacija)
• Sklapanje custom stapova prema zelji kupca (5to minutni prices, obezbedjena edukacija)
Radno vreme: u jednoj smeni od 12,13h – 20,21h.
Plata će se bazirati na 2 dela:
– osnovica 35.000 – 40.000din
– 1-2% od mesečnog prometa (treba imati u vidu da ce se u radnji prodavati skupa skijaska oprema i da su pojedinačne kupovine same po sebi u većim iznosima).
Studentsko omladinska zadruga Niš ǀ Omladinska zadruga Niš ǀ Studentska zadruga Niš ǀ Poslovi za studente Niš

Karakteristike posla

Kategorija poslaDuži period
Opis poslaProdavac u sportskoj radnji.
Naknada35000-40000rsd + bonus
Radno vreme8h dnevno

Aplicirajte putem forme ispod

Potrebna validna email adresa
Potreban validni broj telefona

Na objavljeni posao mogu se prijaviti samo članovi zadruge. Da biste postali član, možete to učiniti ovde.

Svi podaci o ličnosti koji budu dostavljani biće obrađivani isključivo u svrhu konkurisanja za privremeno povremene poslove i upućivanje na obavljanje istih, članova Studensko omladinske zadruge "BOX Poslovi", a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Pristup ličnim podacima imaće samo ovlašćena lica BOX Poslova koja su obavezana na čuvanje poverljivosti podataka o ličnosti i neće ih otkrivati trećoj strani, osim ako je to neophodno radi sačinjavanja ugovora ili u toku postupka u skladu sa Zakonom o radu. BOX Poslovi će čuvati podatke o ličnosti u zakonom predviđenom roku, uz primenu odgovarajućih tehničkih, organizacionih i kadrovskih mera. Lica čiji se podaci obrađuju imaju pravo na pristup, ispravku i brisanje svojih podataka, pravo na ograničenje obrade svojih podataka, pravo na prigovor i pravo na pritužbu Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti.

Imate pitanja?

Tu smo da vam pomognemo, sve informacije možete pronaći na kontakt strani.

} } } }, false );