Box blog

Posao promocije Nis

Posao promocije Niš

Studenti se najčešće odlučuju za honorarne poslove koji su dobro plaćeni a obavljaju se se uglavnom samo par dana. Takvi poslovi su uglavnom teži fizički poslovi koji su predvideni za mladiće, međutim među devojkama je veoma popularan posao promocije Niš gde je takođe moguće zaraditi pristojnu sumu novca za kratak period. Što je, složićete se, pun pogodak!

Šta podrazumeva posao promocije Niš?

Posao promotera, pre svega odnosi se na dobru komunikaciju sa klijentima kojima prezentujete određenu uslugu ili proizvod. Pozitivan stav i samopouzdanje, kao i sama prezentacija uticaće na mišljenje potencijalnih klijenata i otvoriće Vam vrata ka novim mogućnostima.

Prezentovanje usluga i proizvoda široj javnosti veoma je bitno predstaviti na strateški odabranim lokacijama i u pravo vreme.

Postoji više načina za obavljanje promocija. Jedan od njih može biti deljenje letaka ili distribucija letaka u poštanske sandučiće određenih firmi. Dok drugi vid promocije može da se odnosi na anketiranje prolaznika ili popunjavanje upitnika.

Ono što će vam pomoći da na najbolji način ispromovišete određeni proizvod ili uslugu je da budete u potpunosti informisani o tome šta predstavljate i da na dodatna pitanja znate da odgovorite što sigurnije i efikasnije.

Koje osobine i veštine poseduje dobar promoter? – Posao promocije Niš

Ukoliko ste se prepoznali u prethodnom delu teksta i ukoliko ste pomislili da je ovaj posao za Vas, navešćemo Vam još nekoliko bitnih karakteristika koje bi trebalo da posedujete. Kao što smo već napomenuli, bitno je da imate odlično izražene i dobro uvežbane komunikacione veštine, da delujete uverljivo i da plenite ljubaznošću.

  • Razvijene komunikacione sposobnosti
  • Dobre prodajne veštine
  • Ljubaznost i entuzijazam
  • Uverljivost i samopouzdanje
  • Volja i želja za radom

Poenta svake dobre prezentacije je da za kratko vreme plasirate proizvod, istaknete njegove kvalitete i oslušnete povratnu informaciju. Ako ste jasni, ubedljivi, inspirativni i energični, velika je verovatnoća da će, nakon što čuju vašu prezentaciju, ljudi poželeti da kupe taj proizvod ili uslugu.

Verujem da se i sami često susrećete sa mladim ljudima koji dele flajere na prometnim lokacijama u gradovima. Na taj način oni zarađuju dodatni džeparac, pa je najmanje što možete da učinite to da ljubazno uzmete flajer i saslušate sagovornika. Vama je to par minuta vremena, a sagovorniku pomažete da ispuni kriterijume poslodavca.

Šta su Atl i Btl promotivne tehnike?

Ukoliko niste znali, promocije mogu imati dve tehnike ATL (Above the line) i BTL (Below the line). To su dve različite tehnike vezane za promocije. Prva tehnika je ATL tehnika koja je usmerena na masovni auditorijum (TV, radio i novine). Dok je druga, BTL tehnika usmerena na pojedinca i prodaju.

Kao agencija koja dugi niz godina mladim ljudima pronalazi poslove iz ove branše, želimo da vas obavestimo da preko nas možete da radite na poziji promotera po BTL tehnici. Na taj način postiže se direktna komunikacija sa postojećim i potencijalnim potrošačima uz deljenje promotivnog materijala i sadržaja.

Kako da se zaposlim kao promoter?

I dalje ste pri stavu da je ovo posao za vas? Onda je pravo vreme da nam se javite i da aplicirate za pozicije promotera u Nišu preko naše zadruge “BOX Poslovi“.

Ukoliko smatrate da ovo nije posao za Vas ili ne verujete dovoljno u sebe, imajte na umu da je za početak dovoljna volja. MI smo tu za vas! Javite nam se da zajedno probijemo led ili da pronađemo posao u skladu sa Vašim mogućnostima.

U svakom trenutku možete da pretražujete oglase i aplicirate online putem našeg sajta, bez ličnog dolaska.

Kako ne biste propustili prilike za dobre poslove, zapratite nas na našoj Fejsbuk stranici ili Instagram profilu.

Ukoliko ti se svideo ovaj post, podeli ga mozda nekome bude od koristi.