Box blog

Omladinska zadruga Nis

Kako do posla preko omladinske zadruge u 2023. godini?

Tražiš posao preko omladinske zadruge u 2023.godini?

Ukoliko nisi upoznat/a sa konceptom poslovanja studentsko omladinskih zadruga, preporuka je da pročitaš prvo ovaj tekst. Posao preko omladinske zadruge mogu da nađu svi uzrasta 15 i 30 godina i to je osnovna karakteristika ovih poslova. Ne vršimo nikakvu diskriminaciju strarijih od 30 godina, ali je takav Zakon.

Od početka pandemije, poslovanje Studentsko omladinske zadruge BOX Poslovi dosta je unapređeno, a sve u cilju da ti olakšamo da što jednostavnije pretražiš dostupne poslove i prijaviš se za iste. Pretragu poslova možeš da vršiš preko našeg sajta, gde se pojavljuju samo aktuelni oglasi. Kako se koja pozicija popuni, oglas se uklanja sa sajta.

Kako da se prijavim za posao?

Nakon apliciranja za posao, prijava se automatski prosleđuje poslodavcu, na kome je i konačna odluka koga će da angažuje. Ukoliko ne dobiješ poziv od poslodavca u roku od par dana, apliciraj i za druge poslove. Ukoliko ne budeš primljen ni za jednu poziciju, javi nam se, rado ćemo ti pomoći da središ svoj CV i damo ti savet, kako bi što pre došao/la do posla.

Kako da se učlanim?

Nikada dolazak do posla nije bio brži i jednostavniji, nego što je to 2023. godine. Kompletno sve možeš da završiš online i počneš da radiš. Pre apliciranja za posao, potrebno je da postaneš naš član, što možeš da uradiš popunjavanjem online formulara.

Baš zato što su fizički kontakti smanjeni, ne moraš da izlaziš iz svog doma kako bi pregledao/la sve dostupne poslove. Takođe, nakon završetka posla, isplata naknade za rad biće ti uplaćena na račun, tako da ni tada ne moraš da dođeš do naše kancelarije.

Nudimo ti poslove u svim gradovima Srbije: Nišu, Kragujevcu, Beogradu, Novom Sadu i drugim.

Poslovi preko omladinske zadruge mogu ti dosta pomoći da zaradiš novac, ali i da stekneš prvo radno iskustvo, stekneš radnu naviku, disciplinu. Pored toga, ne znaš nikada kakvog ćeš poslodavca ili kolegu upoznati, ali smo sigurni da će ti ovo iskustvo koristiti u nastavku karijere.

Za sva pitanja, slobodno nas kontaktiraj, rado ćemo ti izaći u susret za sva pitanja.

Ukoliko ti se svideo ovaj post, podeli ga mozda nekome bude od koristi.