Zadruga nove generacije

Sve što vam je potrebno na klik od vas

U potrazi ste za poslom?

Pogledajte celokupnu listu svih poslova koje imamo u bazi.

Poslodavac ste?

Oglasite sve otvorene pozicije u vašoj kompaniji klikom ispod.

Omladinske zadruge u Beogradu

Omladinske zadruge u Beogradu

Omladinska zadruga Beograd – BOX Poslovi je najsavremenija omladinska zadruga u Beogradu. Vršimo zapošljavanje mladih uzrasta 15-30 godina kod poslodavaca kojima su potrebni radnici. Omladinske zadruge u Beogradu sarađuju sa poslodavcima, bez obzira na delatnost, u cilju zapošljavanja studenata ili mladih.

Omladinske zadruge Beogradu služe da ukoliko želite da prijavite radnika, pronađete posao ili dobijete novog radnika. Razlika u odnosu na druge omladinske zadruge je što sve usluge zapošljavanja možete da završite online. To znači da jednim pozivom na 0693692693 ili mejlom  na beograd@boxposlovi.com možete da prijavite/odjavite radnika ili nađete novog radnika.

Poslovi za studente i poslovi za mlade dostupni su online 24/7 preko sajta naše zadruge.

Omladinske zadruge u Beograd – koncept poslovanja

Omladinske zadruge povezuju mlade koji su u potrazi za poslom, sa poslodavcima kojima su potrebni radnici. Pruža poslove za mlade na teritoriji Beograda u cele Srbije. Predlažemo Vam da prvo pročitate kako funkcioniše omladinska zadruga.

Preko omladinske zadruge možete da pronađete potrebne radnike, uzrasta 15 do 30 godina ili ukoliko ste već pronašli radnika, a ne znate kako da ga prijavite – onda to učinite preko nas. Razlog zašto da prijavite radnika preko omladinske zadruge je najniža stopa poreza i doprinosa na njegovu zaradu, u odnosu na sve druge vidove zapošljavanja. Proverite i sami u kalkulatoru obračuna zarade.

Rad preko omladinske zadruge smatra se radom van radnog odnosa i zaključuje se ugovor o privremeno povremenim poslovima.

U Beogradu postoji veliki broj omladinskih zadruga, a svima su zakonski ujednačeni obračuni zarade. Jedinu razliku pravi usluga koju dobijete, kao i ponudu poslova koju možemo ponuditi članovima. Garantujemo Vam da možete dobiti najprofesionalniju uslugu prilagođenu baš Vama.

Među našim klijentima nalaze se:

Od svog osnivanja doneli smo veliki broj promena u procesu zapošljavanja i radu sa poslodavcima, kako bismo pružili veći kvalitet i uštedeli vreme i zadrugarima i poslodavcima.

Zašto omladinska zadruga BOX Poslovi?

Omladinska zadruga Beograd – BOX Poslovi omogućuje učlanjenje u zadrugu, praćenje oglasa za posao i apliciranje za poslove bez ličnog dolaska u naše kancelarije. Svi ovi servisi dostupni su 24/7. I što je jako bitno, ceo ovaj proces traje svega par minuta.

Takođe, ne uznemiravamo svoje članove pozivima ili porukama da nudimo poslove, već zainteresovani sami apliciraju kada imaju potrebu ili žele da zarade novac. Svi poslovi su jako precizno opisani, bez skrivanja bilo kakvih informacija.

Kao poslodavac možete da prijavite radnike ili postavite oglas za potrebnim radnicima bez ličnog dolaska.

U poslovnom odnosu sa klijentom ne pravimo razliku da li se radi o preduzetniku sa jednim zaposlenim radnikom ili koorporacijom sa više stotina radnika. Profesionalnost, odgovornost i dostupnost klijentu  su vrednosti u koje verujemo.

Potpuno BESPLATNO možete dobiti sve savete vezane za zapošljavanje i angažovanje radnika ovde.

Omladinska zadruga Beograd – BOX Poslovi, model poslovanja

Za članove:

Za poslodavce:

Kako da prijavim radnike preko Omladinske zadruge u Beogradu – BOX Poslovi?

Koncept poslovanja je takav da ne morate doći po ugovore u prostorije zadruge.

Potpuno besplatno Vam ih možemo dostaviti:

Datum isteka i obnova ugovora su naša briga, jer Vas podsećamo neposredno pre isteka ugovora da ih je potrebno obnoviti. Ugovori se obnavljaju jednom mesečno (najduže na 30 dana od dana izdavanja).

Kontaktirajte nas već sada i prijavite svoje ili nađite nove radnike.

Ukoliko imate neke nedoumice oko zapošljavanja radnika, možda se odgovor na to pitanje krije baš ovde.

Omladinske zadruge u Beogradu, način poslovanja

Studentsko omladinska zadruga zapošljava radnike (zadrugare) po ugovoru o privremeno povremenim poslovima. Ključne karakteristike angažovanja radnika po ugovoru o privremeno povremenim poslovima su:

Ceo postupak od potrebe za novim radnicima, preko obavljanja posla, do isplate, sastoji se iz sledećih koraka:

  1. Podnesete zahtev za novim radnicima ili nas pozovete (0693692693)
  2. Potpišemo ugovor
  3. Prosledimo Vam radnike koji će raditi
  4. Po obavljenom poslu, ispostavljamo Vam fakturu sa bruto iznosom (sa svim obračunatim porezima i doprinosima)
  5. Nakon Vaše uplate, zadruga isplaćuje državi pripadajuće poreze i doprinose
  6. Isplaćujemo radnike (na račun ili u gotovini)

Tradicionalne omladinske zadruge u Beogradu vs. BOX Poslovi

Preko Omladinske zaduge Beograd – BOX Poslovi možete:

 

Imate pitanja?

Tu smo da vam pomognemo, sve informacije možete pronaći na kontakt strani.

} } } }, false );