Box blog

Omladinska zadruga Beograd

Omladinska zadruga Beograd – BOX Poslovi

Bilo da ste student i tražite posao ili želite da pronađete radnike za svoju firmu, na pravom ste mestu. Omladinska zadruga Beograd – BOX Poslovi posluje od 2014.godine. Danas predstavlja najmoderniju omladinsku zadrugu u Srbiji, gde sve možete da završite jednim pozivom, bez ličnog dolaska kod nas.

Svesni pandemije i poštovanja propisanih mera, dolazak do novih radnika ili posla možete da završite za svega par minuta, iz svoje kuće ili kancelarije. Ovde nas možete kontaktirati.

Ukoliko niste upoznati sa načinom poslovanja omladinske zadruge i kako se dolazi do posla ili kako da angažujete radnike, predlažemo vam da pročitate tekst kako funkcioniše studentsko omladinska zadruga.

Omladinska zadruga Beograd – BOX Poslovi, ko može da radi?

Preko omladinske zadruge posao u Beogradu mogu da nađu svi mladi, uzrasta 15 do 30 godina starosti. Ovo nije nikakva diskriminacija onih koji ne spadaju u ovu grupaciju. Naš Zakon tako uređuje poslovanje studentsko omladinskih zadruga u Srbiji i to je jedini razlog. To je nešto što sve omladinske zadruge u Beogradu i Srbiji moraju da poštuju.

Ovde možeš da pogledaš kako najlakše da dođeš do posla preko omladinske zadruge u 2022.godini.

Šta je potrebno da se prijavim za posao preko omladinske zadruge u Beogradu?

Baš sve u Studentsko omladinskoj zadruzi BOX Poslovi Beograd možeš da završiš online.

Ovde se nalazi online formular za učlanjenje, što je prvi korak ka dolasku do posla.

Nakon učlanjenja, potrebno je da pratiš oglase za poslove, koje objavljujemo na našem sajtu, Facebook stranici, Instagram profilu ili Viber grupi. Možete da birate gde želite da nas pratite, kako bi dobijali informacije o aktuelnim poslovima u Beogradu.

Želite da brzo dođete do novih radnika preko omladinske zadruge u Beogradu?

U svojoj bazi imamo preko 11.000 članova, što znači da možemo za jako kratko vreme da vam obezbedimo radnike za posao u Beogradu, ali i ostatku Srbije. Budite slobodni da nas kontaktirate na broj telefona 0693692693 i već danas možemo da otpočnemo saradnju.

Obračun naknade radnika možete da pogledate ovde, kako biste tačno znali koliki iznos poreza i doprinosa je potrebno da platite.

Ukoliko ti se svideo ovaj post, podeli ga mozda nekome bude od koristi.